|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομιζω Πανο οτι δεν μιλαμε για τετοια διαρροη, τουλαχιστον ετσι το εκλαμβανω εγω. Φανταζομαι οτι μιλαμε σε περιπτωση ατυχηματος(λογω παλαιας φλαντζας μεταξυ μπουκαλας και μανομετρων πχ), διαρροης του διοξειδίου απο την μπουκαλα με μεγαλη πιεση και οχι 180 φυσαλιδες/λεπτο. Για αυτον το λογο λεμε να μην το εχουμε στο υπνοδωματιο οσο κοιμόμαστε. Αληθεια θα μπορούσαμε με καποιο τροπο να μαθουμε τα "ορια" ενός ανθρώπου σε εκθεση διοξεδιου? Παντως εγω την μπουκαλα την ειχα ακριβως διπλα μου στο προσκεφαλι μου, ![]() ![]() ![]() ![]() Χωρις αυτο να σημαινει οτι πρεπει να μην εχουμε τις ανησυχιες μας... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
Ρυθμιση μπουκαλας διοξειδιου | Δημητρης Peristeri | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 15-04-07 11:50 |
Μπουκαλα Co2 | radis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-06-06 10:23 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |
Χρονος ζωης DIY φιαλης διοξειδιου?? | vasilis-arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-02-05 22:31 |