![]() |
#1 |
Αλλαγη Βυθου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας....
Εκανα νεο post γιατι θα ξεφευγα τελειως απο το τελευταιο μου. Το προβλημα μου ειναι πως λογο λάθους έβαλα στο ενυδρειο μου ασβεστολιθικο χαλικι το οποιο φιλοξενει μονο σκαλαρια. Την εβδομαδα που ερχεται θα το αλλάξω με αμμο.μου εδωσε καποιες οδηγιες ο xontros για την αλλαγη και τον ευχαριστω.Ειχα στο μυαλο μου κατι βιοτοπικο και λεω εφοσον θα αλλαξω την αμμο να μπω στην διαδικασια να κανω κατι ποιο ολοκληρωμένο και να βάλω μεσα και φυτα μονο Νοτιου αμερικης.Βρηκα κατι στο internet http://www.freshwateraquariumplants....pe/amazon.html Οσων αφορα τα φυτα.Το ερωτημα μου ειναι θα καταφερω να κρατησω καποια φυτα που θελουν περισσοτερη εμπειρια?την οποια εγω δεν διαθετω? Και μια αλλη ερωτηση θα μπορεσω να βρω σκαλαρια στην αγρια μορφη τους?η εστω στην ποιο καθαρη τους μορφη?Γιατι τωρα αυτα που εχω ειναι 2 Marble,2 Koi,1 Black και 1 white. |
|
Εμφανίσεις: 4398
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σκουπα βυθου! | neki1986 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-05-08 13:24 |
φίλτρο βυθου? | zogris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-04-07 00:02 |
φιλτρο βυθου | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 12-07-05 22:32 |
Σκουπα βυθου... | targas21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-01-05 16:32 |
ΣΚΟΥΠΑ ΒΥΘΟΥ-ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 13-04-04 02:23 |