|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλή χρονιά,
Πριν από 3 χρόνια, διαβάζοντας τις πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες που βρήκα στο παρόν forum, κατάφερα και έστησα ένα ενυδρείο 96 λίτρων που διατηρώ μέχρι και σήμερα χωρίς προβλήματα. Το ενυδρείο φιλοξενεί 3 clown loach, 1 Pleco, 3 Corrydoras agasizzi 4-5 ρίζες ανούμπιες. Από εξοπλισμό διαθέτω φίλτρο Hydor Prime 30, θερμοστάτη 200 Watt, και 2 λάμπες των 20 Watt. Δυστυχώς, εδώ και 1 εβδομάδα, το ενυδρείο άρχισε να "δακρύζει" από την πίσω δεξιά γωνία με αποτέλεσμα να έχω ένα μπωλ και να συγκεντρώνω το νερό. ![]() Έχω ήδη πάρει την απόφαση να το αλλάξω. Αυτό που δεν έχω αποφασίσει ακόμη (κι εδώ ζητάω τη βοήθειά σας) είναι τι να πάρω? Ή θα πάω σε μεγαλύτερο γλυκού και πάλι (200-250 λίτρα) ή θα τολμήσω για Reef. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για τα Reef, αλλά μου φάνηκαν βουνό και πελάγωσα. ![]() Να το τολμήσω ή θα τρέχω και δεν θα φτάνω? Για ρίξτε καμιά ιδέα! ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
να το ξεκινήσω??? | Mitsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-08 10:54 |
Μπέρδεμα πριν ακόμα ξεκινήσω!! | tassssos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 27-05-08 11:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |