|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν με έχει "πιάσει το μικρόβιο" φαίνεται, και σκέφτομαι το ενδεχόμενο εξωτερικού φίλτρου στο Rio 180. Δεν έχω μεγάλη ιχθυοφόρτηση αυτή τη στιγμή (5 zebra, 8 melanotaenia praecox, 2SAE και λίγες γαρίδες), αλλά σκέφτομαι να βάλω άλλα 6-8 "μικρά" ψάρια των 5-7cm σε κάποια φάση (ίσως ότο...) οπότε ίσως φτάσω το 1.25 λίτρα ανά cm ψαριού.
Ήθελα τις γνώμες των πιό έμπειρων για τα εξής: 1. Μήπως το μαμίσιο εσωτερικό φίλτρο του Juwel (με κυκλοφορία 600λίτρα/ώρα) κάνει μιά χαρά δουλειά (αν όχι, γιατί όχι ![]() 2.Αν βάλω εξωτερικό φίλτρο (π.χ. JBL cristalprofi E900 ή κάποιο αντίστοιχο της Eheim) είναι καλύτερα να ξηλώσω το εσωτερικό; Απ΄τη μιά θέλω να εξοικονομήσω χώρο, και δε θέλω να έχω και το μαύρο κουτί του εσωτερικού, και τους σωλήνες του εξωτερικού - νομίζω θα είναι αντιαισθητικό. Απ' την άλλη λέω μήπως το χρειαστώ κάποτε (π.χ. χαλάει το εξωτερικό) και αν το ξεκολήσω τώρα, δεν θα μπορώ να το ξανα-εγκαταστήσω. 3. Αν ξεκολήσω το εξωτερικό (από άλλα ποστ βλέπω ότι μερικοί το έχουν κάνει - το μετάνιωσε κανένας ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες για φίλτρο JBL cristalprofi E700/900 | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-12-08 17:20 |
Να βγάλω το φίλτρο άνθρακα ; | makis206 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 10-07-08 12:57 |
Να το βγάλω ή όχι? | πλυμμήρας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-01-08 12:31 |
Φίλτρο "Αμβούργου" . Γνώμες ?? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 31-07-06 10:39 |
Να βάλω και άλλα ψάρια ή είναι καλύτερα να βγάλω? | Apostolos Demetriou | Ζωοτόκα | 4 | 10-03-05 10:05 |