|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άφαντα όταν ήμουν στο σαλόνι, ίδια περίπτωση με σένα, μόνο για φαγητό έβγαιναν και αυτό διστακτικά. Πριν 10 ημέρες έβαλα 5 Acei μικρότερα, μες την τρελή χαρά, από τότε γέμισε το ενυδρείο ψάρια άρχισαν να βγαίνουν και τα Labido, ειδικά ο κυρίαρχος Labido δεν μαζεύεται είναι συνεχώς έξω καμαρώνει και επιδεικνύει τα κάλλη του στις 3 θηλυκές. Το 5ο Labido πρέπει να είναι αρσενικό, έχει εκτοπιστεί σε μία γωνία με πολλές σφαλιάρες από τον αρχηγό και δεν ξεμυτίζει με τίποτα (επί τη ευκαιρία μπορεί να μου απαντήσει κάποιος τί πρέπει να κάνω ![]() Αυτά από μένα φίλε μου, σου παραθέτω τα δικά μου γεγονότα, επειδή είμαι νέος στο χώρο δεν μπορώ να σου δώσω συμβουλές, τα συμπεράσματα δικά σου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
H ταΐστρα αυτή ποιας εταιρείας είναι; | saxo_29 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-09-08 15:57 |
Ποιός γνωρίζει τί ασθένεια είναι αυτή; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-08 10:19 |
Τι αρρώστια είναι αυτή? | TaitO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 13-12-06 23:13 |
Τι είδος άλγης είναι αυτή? | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 31-01-06 21:36 |
Νέες φωτογραφίες.....(όχι δέν είναι πιράνχα αυτή τη φορά!) | Husky_Jim | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 14-07-04 11:22 |