|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, το φίλτρο μου άρχισε να στρώνει, και ήρθε η ώρα να διαλέξω και τι είδους ψάρια θα φιλοξενήσω στο ενυδρείο. Έχω ένα συνδυασμό κατά νου, αλλά θα ήμουν ευγνώμων αν οι πιό έμπειροι μπορείτε να ρίξετε μια ματιά...
Το ενυδρείο είναι Rio 180, μέτρια φυτεμένο, με αρκετά ξύλα, χαλίκι 1mm και λίγα βότσαλα εδώ κι εκεί (θα γίνει παρουσίαση εν ευθέτω χρόνω), περίπου "150λ καθαρά". Το νερό θα είναι βρύσης, με τα εξής χαρακτηρηστικά: KH=11, GH=14, Ph=7.6-7.8. (μετρημένα με υγρά τεστ) Το βασικό "σχήμα" θα είναι ζωοτόκα (guppies, και platys), τα οποία απ'οτι διάβασα θα είναι ΟΚ με τις παραμέτρους του νερού μου. Από κει και πέρα, έχω ερωτήσεις σχετικά με το αν μπορούν να ταιριάξουν κάποια από τα εξής: 1. otocinclus 2. cardina japonica 3. Brachydanio rerio 4. SAE 5. Barbus shuberti 6. Κάποιο είδος gourami; 7. Apple snail / Zebra snail 8. Ένα betta δεν ταιριάζει σε κοινωνικό, σωστά; Και πριν αρχίσουν οι "πυροβολισμοί" ![]() Συγνώμη για το μακροσκελές post, και ευχαριστώ προκαταβολικά όσους μπορούν να σχολιάσουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 21-10-08 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ψαριών... | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 09-10-08 13:48 |
Επιλογή ψαριών | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-04-07 13:53 |
Επιλογή ψαριών! | maria7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-04 13:47 |
Επιλογή ψαριών | Giorgos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-05-04 03:27 |
Επιλογή Ψαριών | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 18-03-03 15:36 |