|
||||
|
||||
![]()
Αγόρασα ένα εξωτερικό φίλτρο eheim 2213 για το 55l μου. Μετά από καλό ξέπλυμα (και τον υλικών) το έβαλα σε λειτουργία στο ενυδρείο μαζί με το εσωτερικό που ήδη είχα. Επειδή το εσωτερικό θέλω να το αφαιρέσω ποσό καιρό πρέπει να περιμένω για να στρώσουν τα καινούργια υλικά του eheim ? έχω αφήσει κενό περίπου το μισό καλάθι του eheim για να βάλω μερικά υλικά από τον παλιό όταν το βγάλω. Ποτέ πρέπει να γίνει αυτό ? μέσα στο eheim εκτός τα κεραμικά που έχω βάλει και τα άλλα που θα βάλω από το παλιό έχει και ένα μπλε σφουγγάρι και άλλα 2 σφουγγάρια (που δεν ξέρω πως τα λένε) ένα μαύρο και ένα λευκό. Σε τι σειρά πρέπει να μπουν όλα αυτά ?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποσύνδεση σωλήνων εξωτερικού φίλτρου. | makis206 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-07-08 10:30 |
Τοποθέτηση εξωτερικού φίλτρου. | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 26-04-08 09:31 |
Αναβάθμιση εξωτερικού φίλτρου. | liquid | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 29-05-06 09:53 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |
Σωλήνες εξωτερικού φίλτρου | antonis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-03-03 17:26 |