|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οντως η τιιμη απο οτι βλεπω σε διαφορα σιτε ειναι πολυ καλη!!!! μου αρεσουν πολυ δεν λεω και ειμαι πραγματικα κοντα σε αυτα... θελω να δω κι αλλα παρομια ειδη για να ειμαι σιγουρος οτι δεν θα πω μετα πω πω αυτο ηθελα... το θεμα ειναι οτι οσο κοιταω τοσο μπερδευομαι... επιδη ισος μπορεις να με βοηθησεις λιγο ( παλι ) ![]() ![]() θα παρω τελικα ζευγαρι γιατι θελω να εχει συντροφια... θελω να ειναι περιπου απο 30-40 εκατοστα απο τιμη μεχρι 100-150 ευρω για καθε πουλι θα τα δωσω αν ειναι κατι και με τραβιξει πολυ.... δεν με νοιαζει να μιλαει πολυ, αλλα να μη σπαει και τα τυμπανα... θελω να ειναι ζωηρο, παιχνιδιαρικο, να εξημερωνεται καπος... αυτα.... ακουω προτασεις... πραγματικα βλεπω τοσα πολλα που μπερδευομαι... και κατι ακομα... τα πλαστικα κλουβια δεν τα υπαρχει περιπτωση να τα τρυπησουν?? αν ανεβω αθηνα θα βρω σε ολα τα καρφουρ?? ειναι σε κομματια και το συρναμολογεις για να το μεταφερω στο πλοιο η ειναι ετοιμο στημενο?? και παλι σε ευχαριστω!!!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 25-09-07 07:57 |
Ερωτηση για Α/Ο! | Wizart | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-08-07 22:03 |
Ερωτηση για επιλογη φυτου(για μονομαχο) | mariah | Bettas | 13 | 31-01-07 13:00 |