![]() |
#1 |
Νέος στο χόμπυ - επιλογή ενυδρείου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα σε όλους,
Μετά από αρκετή σκέψη (και έντονη "προτροπή" του γιού μου) αποφάσισα να αγοράσω (και να ασχοληθώ) με ένα ενυδρείο. Έχω κάνει αρκετό διάβασμα σχετικά με τις διαδικασίες (στήσιμο, επιλογή ψαριών/φυτών, φροντίδα, κλπ) και νομίζω ότι είμαι πιά έτοιμος να προχωρήσω. Επειδή πάρα πολλές από τις πληροφορίες τις βρήκα στο forum ήθελα να πώ "ευχαριστώ" σε όλους, και ελπίζω να μπορώ να συμμετέχω κι εγώ εποικοδομητικά, εν καιρώ. Επίσης, είχα μία ερωτηση για την οποία θα με ενδιέφερε να ακούσω απόψεις από όποιον έχει το χρόνο να απαντήσει (ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν έχει συζητηθεί σε παλαιότερα post). Αυτές τις μέρες επιλέγω ενυδρείο, και ήθελα μια συμβουλή, σε ότι αφορά τις διαστάσεις. Συγκεκριμένα, αν μιλάμε για συγκεκριμένα λίτρα, (π.χ. 120) είναι καλύτερο ένα "μακρύ" αλλά "στενό" ενυδρείο (π.χ. 100μήκος Χ 45ύψος Χ 30πλάτος) ή ένα κοντύτερο αλλά φαρδύ (π.χ. 80μήκ χ 50ύψ. χ 36πλ.); Ή δεν έχει σημασία τελικά ή επιλογή (για την ποιότητα ζωής των ψαριών εννοώ, όχι για την εξωτερική αισθητική του κουτιού). Να σημειώσω ότι με ενδιαφέρει μάλλον η δημιουργία ενός κοινωνικού ενυδρείου με πολλά μικρού μεγέθους ψάρια. Ευχαριστώ, Δημήτρης |
|
Εμφανίσεις: 6279
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλησπέρα σε όλους!!!-νέος στο χόμπυ | *ΙΧΘΥΣ* | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 15:48 |
Νέος Στο Χόμπυ! Υπομονή Και Καλή Διάθεση! Πολλές Ερωτήσεις! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 14-01-05 12:12 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |