|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε όλους
Εχω έναν μονομάχο εδώ και 4 μήνες περίπου. βρισκεται σε ένα ενυδρείο 15 λιτ περιπου. με φιλτρακι, χαλικι, βραχακι και 1 μεταξωτο φυτό. Από όταν μας τον έφεραν (σε πλαστικο κουτι) πηγαινε όλο και καλύτερα έφτιαχνε συνεχως φωλιές εως και 9 εκατοστα ηταν πολύ δραστηριος και interactive. Φυγαμε από το σπίτι το βραδάκι του Σαββατου και γυρίσαμε χτες το βράδυ. Σήμερα το πρωι που πηγα να τον ταϊσω ηταν πολύ νοθρος, το χρωμα του θαμπό και για πρωτη φορά δεν μπορουσε να φαει (bloodworms αποξειραμενα) ανεβηκε στην επιφανεια αλλά δεν μπορουσε να φαει. Τον εβγαλα από το ενυδρειο και τον εβαλα σε γυάλα (τετραγωνη) με μισο νερό ενυδρειου και μισο βρυσης (αποχλωριωμένο), τον εβαλα κοντα στο παραθυρο να εχει φως γιατι ειχε μεινει με κλειστα παντζούρια μία μέρα. Τι μπορώ να κάνω? Μίλησα και με ενα pet shop απ'οπου πηρα το ενυδρείο και μου ειπαν πως έπρεπε να αλλαζω το φιλτρακι πραγμα που δεν ήξερα. Θα τους το παω το απογευμα (το φιλτρο). Δεν θελω να τον αφησω αβοηθητο. το πηραν δωρο στην κορη μου (4χρ)και οσο και αν μουρμουραγα τον εχω συνηθησει (η κορη μου φυσικα ουτε ασχολειται) ευχαριστω.... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶ρρωστος μονομάχος | nashty11 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 27 | 23-06-08 13:32 |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | georgetax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 11-05-07 20:47 |
Μονομαχος Χορχε(Ισπανος) | mariah | Bettas | 119 | 09-01-07 02:11 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |