|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη παιδια ειμαι απαραδεκτη το παρατησα αυτο το θεμα τωρα ειδα τα ποστσ σας,λοιπον θα σας πω.
τα κλαριας μου τα εχω σε ενα ενυδρειο 200 λιτρων,μηπως ειναι πολυ?εγω νομιζω ειναι μια χαρα,ακομα δεν ειναι τεραστια αλλα εχουνε ενα μεγεθος χ,ψ,φυσικα τα στεγαζω μονα τους για να μην εχουμε επιπλοκες με αλλα ψαρια. τα πιρανχας ειναι 3 οπως θα ειδατε. τα 2 που ειναι και τσαμπουκαδες τα εχω και αυτα σε ενυδρειο 200 λιτρων,δεν ειναι πολυ μεγαλα ακομα. το αλλο το κακομοιρο το εχω μονο του,δεν ξερω γιατι αλλα δεχοταν επιθεσεις απο τα αλλα 2. αυτο μονο ειναι προς το παρον σε ενα ενυδριακι 80 λιτρων περιπου. για οπιοδηποτε λαθος μου θα σας παρακαλουσα να μου πειτε αν χρειαστει να κανω αλλαγες στο περιβαλλον τους
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
φωτο απο τις ομορφιες μου! | GODLIGHT | Φωτογραφίες μελών | 10 | 30-05-07 00:56 |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |