|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας! Θα ήθελα να σας θυμήσω την περίπτωσή μου και να μου απαντήσετε σε κάποιες ερωτήσεις... Ξεκίνησα στραβά με ένα 30λιτρο ενυδρείο με 3 χρυσόψαρα και 2 corydoras σε άστρωτο ενυδρείο (υπάρχει το ποστ μου στις αρχές Μαρτίου).
Τελικά έδωσα πίσω τα 2 corys που μοιάζανε να ήτανε σε άριστη κατάσταση, μετακόμισε το ένα χρυσοψαράκι(3-4cm) σε ένα μικρό ενυδρειάκι και έτσι έμειναν 2 χρυσοψαράκια στο ενυδρείο (έπρεπε να μείνει ένα,το ξέρω, αλλά ο Πάνος δε με άφησε να δώσουμε άλλο). Από τότε-αρχές Μαρτίου-που μείνανε τα δυο τους άρχισα να αλλάζω το νερό κάθε δυο μέρες, έβγαλα τον ενεργό άνθρακα από το φίλτρο και έβαλα μέσα ένα σφουγγαράκι (λεπτό βετέξ διπλωμένο,δε χωρούσε άλλο). Αμμωνία δεν έχω εδώ και καιρό, αλλά τα νιτρώδη εξακολουθούν να είναι από τότε σχεδόν 0,1-0,2. Τα νιτρικά είναι μηδέν. Ερωτήσεις:Το στρώσιμο πάει καλά; Πρώτα θα γίνουν τα νιτρώδη 0 και μετά θα αρχίσω να έχω νιτρικά; Θα γίνει ποτέ αυτό; Νομίζω ότι είμαι σταθερή σ' αυτές τις τιμές 1 μήνα...Μήπως κάνω κάτι λάθος; Το σφουγγαράκι είναι καλό; Ελπίζω να μη σας κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάω από το κακό στο χειρότερο !!! | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 26-03-07 12:11 |
Κάτι δεν πάει καλά με τα τεστ της ΑΡΙ | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 18-11-06 02:08 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Στρώσιμο με αμμωνία. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά!!! | arxariosss | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-09-06 18:46 |
Μπερδεμένη με το στρώσιμο... | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-12-05 19:42 |