|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να πειραματιστώ με μερικά φυτά και επειδή δεν θέλω στο ενυδρείο μέσα, έχω κάτι βαζογυάλες 4-5 λίτρα και θα κάνω δουλειά εκεί μέσα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι για το φωτισμό. Έχω κάτι πορτατίφ αλογόνου περίσσευμα και δεδομένου ότι θα είναι μόνο φυτά μέσα (από riccia μέχρι ... ότι μου 'ρθει,σε διαφορετικά βαζάκια) και να μην τρέχουμε να παίρνουμε άλλα φώτα, αν με ένα κόκκινο σελοφάν κάνω κόκκινο το φως που βγαίνει κάνω δουλειά; Ή πρέπει να βρω κανένα πορτατίφ με φθορίου όπως αυτά του Praktiker που λέμε σε άλλα ποστ. Ή δεν χρειάζεται καθόλου και μένω με την αλογόνου και είμαι ευτυχισμένος ; (αν και δεν νομίζω) ![]() Για βοηθάτε τον άφραγκο. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε στρώσιμο | vvitos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 17-07-07 17:56 |
Φωτισμός σε μονομαχοενυδρείο | george | Bettas | 48 | 25-06-07 22:15 |
Φωτισμός σε μικρά ενυδρεία | Eagle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 02-03-07 14:14 |
Φωτισμός σε φυτεμένο ενυδρείο | celica192tsport | Δίσκοι | 14 | 30-03-06 17:50 |
Φωτισμός και φυτά - Αρχικά αποτελέσματα kai απορίες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 19-03-03 20:42 |