|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο χαιρομαι να βλεπω μποσταναδικα ενυδρεια(οχι πως τα νταμαρακια και τα θαλασσινα μετρανε λιγοτερο) σαν το δικο σου.Πλουσια βλαστηση.Ευγε ευγε!Το μονο σχολιακι μου ειναι οτι "παραμπουκωσε" η πλατη σου.οσο για τον διαγωνισμο ρε παιδια μην εισαστε τοσο απαισιοδοξοι.Ενα παιχνιδι μεταξυ μας ειναι και καθε συμμετοχη ειναι σεβαστη.Οπως καθημερινα παρουσιαζουμε τα ενυδρεια μας ετσι απλως θα τα παμε και για διαγωνισμο.Εσυ εχεις την εντυπωση οτι ολοι απο αυτους που θα συμμετεχουν (και γω μαζι) θα κατσουν να ασχοληθουν με εστιασεις στα 3/4 κλπ κλπ???Μην τρελενομαστε ρε παιδια!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
320L ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ | βασιλης βεροια | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 06-11-07 19:02 |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
aaaooll κοινωνικο | aaaooll | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 16-05-07 22:03 |