|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα μιας και ειμαι καινουριος εδω θα ηθελα και εγω τη βοηθεια σας.θελω να βαλω στο ενυδρειο μου καποιες πετρες και θελω να ρωτησω ειναι καλο η κακο να ειναι ασβεστολιθικες?? Τα ψαρια που εχω μεσα ειναι οσκαρ,πακου,παπαγαλοψαρα.Οι πετρες που εχω βρει οταν τους ριξω υδροχλωρικο οξυ αφριζουν,θα εχω προβλημα αν τις βαλω μεσα? Επισης μπορω να βαλω αμμο απο την παραλια?
Ευχαριστω προκαταβολικα Νικος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για λαμπιντο και αυλονακαρες | chris129 | Malawi | 14 | 02-08-11 09:27 |
ερωτηση για φυτα και ψαρια | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 49 | 16-02-08 10:35 |
Ερωτηση για Αμμο | akosmas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-10-07 15:41 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |
Ενυδρειο με αμμο.Καινουργιες ΦΩΤΟ.Νεο decor ,νεες πετρες! | theodoroe | Malawi | 10 | 18-05-04 00:15 |