|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας,
επανέρχομαι μετά τις τελευταίες μου αγορές κινήσεις και θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ. το ενυδρείο έχει γεμίσει νερό από ΑΟ κα εχθές έριξα το αλάτι, θερμοκρασία στους 26 και κυκλοφορία αρκετά καλή αν και έχω ένα πρόβλημα. Προμηθεύτηκα δύο κυκλοφορητές, HydorCoralia 4 και βάζοντας τους σε λειτουργία εχθές διαπίστωσα ότι κάνουν υπερβολικό θόρυβο, μίλησα σήμερα με την εταιρεία εισαγωγής αλλά ο υπεύθυνος θα είναι από αύριο διαθέσιμος για να δούμε από πού προέρχεται το πρόβλημα και πώς θα το λύσουμε. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα με το τι συμβαίνει? Στο μεταξύ αναφέρω ότι προσανατολίζομαι στην αγορά ακουράριστου βράχου, όχι ακόμα μιας και περιμένω να παραλάβω κάποια πράγματα από aquaristc, πιστεύω μέχρι Τρίτη Τετάρτη να τα έχω στα χέρια μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |
Αλλαγές νερού. | manosdr | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 11 | 26-06-04 12:17 |