|
||||
|
||||
![]()
Γειά χαρά σε όλους!
Έχω μιά πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, στην οποία ψάχνω απάντηση αρκετό καιρό και δεν βρίσκω κάτι πολύ σίγουρο. Έχω στην κατοχή μου δύο Apistogramma altispinosus. Η ερώτηση είναι: μπορούν να συνδυαστούν με Apistogramma ramirezi; Γιατί μου έχει πεί κάποιος πωλητής- γενικώς τον εμπιστεύομαι - ότι τα altispinosus (ή αλλιώς Bolivian ram) είναι ημι-άγρια και θα είναι επιθετικά προς τα ramirezi. Θέλω όμως να το επεκτείνω το ερώτημα γιατί τώρα στήνω το 300άρι μου και τα μόνα ψάρια που έχω είναι αυτά τα 2 Bolivian rams: μπορούν να συνδυαστούν πολλά είδη apistogramma μαζί ειρηνικά; Πχ cacatuoeides με agasizii και ramirezi και altispinosus; Ή θα γίνει πανικός; Γιατί έχω γενικά διαβάσει ότι είναι επιθετικά μόνο στα άτομα του ίδιου είδους, όμως επειδή βρίσκονται στο ίδιο γένος, ίσως είναι πολύ κοντινά "ξαδερφάκια" και να είναι επιθετικά και τα διαφορετικά είδη μεταξύ τους; Είναι το πρώτο μου θέμα, ελπίζω να μή σας πήρα απ'τα μούτρα! ![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια σε όλους για την αγάπη σας για το ενυδρείο! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβατότητα ειδών | iakovost | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 24-12-06 14:54 |
επιλογή ειδών ψαριών | tekenas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 06-11-06 16:21 |
Αναγνώριση 3ών ειδών | Strahos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 06-04-06 14:56 |
ιστοσελίδες συμβατότητας ειδών | tthellas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-05 08:13 |
Δημοπρασίες ενυδρειακών ειδών... | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-02-05 01:51 |