|
||||
|
||||
![]()
μόλις σήμερα είδα πάνω από 120 ψαράκια να κολυμπάνε γύρω από τους γονείς τους.Καταπληκτικό.
Τραγικό μου λάθος που τα έχω μαζί με Labido, acei και iodotrofeus spreagare. To εκπληκτικό ότι οι γονείς εδώ και ένα επτάωρο περίπου δεν αφήνουν κανένα ψάρι να πλησιάσει κοντά. Τα υπερασπίζονται με μανία. Κατά διαστήματα τα βάζουν στο στόμα αλλά δεν τα καταπίνουν, απλά τα μεταφέρουν παραδίπλα. Από τα θαύματα που υποκινούν τη σκέψη στο δημιουργό που τα έπλασε με τόση ενστικτώδη σοφία. Του αξίζει ένα ευχαριστώ. Τώρα απορία πόσο θα αντέξουν, και αν μπορώ να κάνω κάτι... άλλο ενυδρείο δεν έχω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 09-02-08 στις 01:26 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
hemichromis lifalili | anasios | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 24 | 10-09-06 20:27 |
Hemichromis bimaculatus | panos84 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 29-11-05 17:10 |
Πολλά αυγά από Jewelfish Hemichromis bimaclatus. Τι να κάνω? | MIKE | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 01-12-03 01:32 |