|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω την απορια γιατι ρε συ αφου εφαγες τα χερια σου δεν εβγαζες τα ballast εξω?θα πυρωσει το ενυδρειο το καλοκαιρι
ακομα εκτος απο καραμελες μπορεις να βαλεις κουτακι απο ντεπον αναβραζον και τελος προσεχε τις αλγες αν δεν εχεις co2 κτλ θα γινει χαμος μεσα και θα συμβουλευα να μην αρχισουν ολες οι λαμπες μαζι και ανεβεις σε μια μερα τοσα watt παντως πολυ καλη δουλεια τα παραπανω εγω μονο θα εκανα διαφορετικα και θα εβαζα τ5 λαμπες που ειναι πολυ ποιο μπροστα μιας και εγινε η μανουρα
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο carrefour | el00140 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-02-08 22:56 |
Τα φώτα σας σε DIY CO2. | tsiko | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 29-01-08 13:46 |
Φελιζόλ για ενυδρείο carrefour | Iznogoud | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 22-10-07 17:25 |
ενυδρείο κιχλίδων,τα φώτα σας παρακαλώ :) | frits | Malawi | 7 | 14-12-06 01:26 |
Ενυδρείο Carrefour - Χαρακτηριστικά | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-06 21:42 |