|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Την καλησπέρα μου και παρακαλώ για τη βοήθειά σας!
Έχω στο ενυδρείο μου Rio 180 - κοινωνικό, τροπικό - ανάμεσα σε διάφορα άλλα ψάρια και δύο αγγελόψαρα (ασπροκίτρινα) τα οποία συζούν από πολύ μικρά απροβλημάτιστα και ειρηνικότατα εδώ και έξι μήνες περίπου. Σήμερα αγόρασα ένα αγγελόψαρο τρίχρωμο στο ίδιο μέγεθος περίπου με τα άλλα δύο και μόλις το έβαλα στο ενυδρείο τα άλλα δύο άρχισαν αμέσως να του επιτίθενται με αγριότητα και να του τσιμπούν τα πτερύγια της ουράς και τα δύο μπροστινά κάτω από τα μάτια. Σχεδόν αμέσως για να προστατέψω το νέο μέλος το περιόρισα με δίχτυ! Τι φταίει? Τα αγγελόψαρα θεωρούνται ειρηνικά ήξερα, πρώτη φορά τα είδα να επιτίθενται σε άλλο ψάρι! Κάποια λύση? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγγελόψαρο SOS | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 20-01-08 21:58 |
αρρώστο αγγελόψαρο... | ΧΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 27-11-07 06:43 |
Αγγελόψαρο βοήθεια | Kate&Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 23-06-07 09:02 |
Νέο πρόβλημα ... Fungus ??? | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-07-05 04:56 |
νηματώδεις σε αγγελόψαρο? | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 25-05-04 16:29 |