|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειμαι σιγουρος αλλα καπου ειχε παρει το αυτι μου οτι αναλογα με το αεριο που προοριζεται να φιλοξενησει καθε μπουκαλα εχει και διαφορετικο σπειρωμα για να μην μπορει να τοποθετηθει το λαθος μανομετρο σε λαθος μπουκαλα.μπορει και να ειναι μυθος βεβαια.αν εχεις αυτοκινητο φορτωσε τη και πηγαινε σε ενα μαγαζι με πυροσβεστικα μπας και μπορει να αλαξει τη βαλβιδα της επανω και στη γεμισει.σιγουρεψου ομως πρωτα οτι μπορει να αντεξει την πιεση του αεριου καπου θα το γραφει επανω ποσα bar κραταει.καλυτερα να το ρωτησεις και στο μαγαζι αυτο γιατι ειναι θεμα ασφαλειας!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρια... πείτε μου την γνώμη σας!!! | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-08-07 16:05 |
gourami και φυτά... τα νεύρα μου!! | Ritsa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 28-05-07 21:48 |
παιδια για δοστε μου τα φωτα σας στο τι επαθε και των εχασα | muthos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-05-07 17:24 |
Κάποιος μου κόβει τα φυτά μου !!! | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 16-09-06 13:20 |
Βοήθεια πείτε μια μάρκα τροφής για τα 2 Τροφεους μου | Vegeta | Tanganyika | 5 | 18-07-04 18:30 |