andreas K
Η μεταφορα θα γινει προς το τελος Δεκεμβριου γιατι το ενυδρειο (Elite EF-180, 1808x508x700 σε μαυρο χρωμα) θα κλειστει αυτη την εβδομαδα και επειδη δεν υπαρχει σε stock, μου ειπαν οτι θα ειναι Ελλαδα γυρω στις 5 Δεκεμβριου. Αμεσως μετα θα στηθεί στο νεο χώρο και για 15 ημερες θα γινει το "στρωσιμο" με νερο απο το παλιο (απο τις αλλαγες νερου) συν μερικα ντεκορ οπως βραχακια κλπ.
Giorgos
Όντως η διαδικασια ειναι οπως την περιεγραψε ο Tolis και μαλιστα το επιβεβαιωσα κι εγω παρακατω γιατι εκανα και την δικη μου ερευνα. Αν ερχομουν το Σαββατο θα τα ειχαμε σηζητησει ολα αυτα αλλα δυστυχως προεκυψε κολλημα. Σιγουρα ομως θα ερθω καποιο απο τα επομενα Σαββατα και μαλιστα πριν την εναρξη της διαδικασιας της μεταφορας.
Tolis και Giorgos
Όντως το φιλτρο ειναι στρωμενο και θα παραμεινει στρωμενο και ετσι θα μπει στο νεο ενυδρειο. Αν ομως εμενε το παλιο μια εβδομαδα (μεταξυ δυο αλλαγων νερου δηλαδη) χωρις φιλτρο και το φιλτρο πηγαινε μια εβδομαδα νωριτερα στο νεο ενυδρειο, δεν θα βοηθουσε στο καλυτερο και γρηγοροτερο στρωσιμο του νεου; Το παλιο θα μπορουσε να μεινει μια εβδομαδα χωρις φιλτρο με τα ψαρια μεσα? Με αλλα λογια ο προβληματισμος αφορα στο ποτε ειναι το καλυτερο να μεταφερθει το φιλτρο ...... μαζι με τα ψαρια ή μια εβδομαδα πριν;
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από WILD_RIDER
Tolis και Giorgos
Όντως το φιλτρο ειναι στρωμενο και θα παραμεινει στρωμενο και ετσι θα μπει στο νεο ενυδρειο. Αν ομως εμενε το παλιο μια εβδομαδα (μεταξυ δυο αλλαγων νερου δηλαδη) χωρις φιλτρο και το φιλτρο πηγαινε μια εβδομαδα νωριτερα στο νεο ενυδρειο, δεν θα βοηθουσε στο καλυτερο και γρηγοροτερο στρωσιμο του νεου; Το παλιο θα μπορουσε να μεινει μια εβδομαδα χωρις φιλτρο με τα ψαρια μεσα? Με αλλα λογια ο προβληματισμος αφορα στο ποτε ειναι το καλυτερο να μεταφερθει το φιλτρο ...... μαζι με τα ψαρια ή μια εβδομαδα πριν;
|
¶λλη μια ερωτηση σημαντικη που τωρα σκεφτηκα ..... οκ τα Oscarακια μπορουν να πιαστουν και να μπουν σε πλαστικες σακουλες αν μεινουν 10 εκ νερο αλλα ο Pleco που ειναι 40 εκ πως θα μεταφερθεί; Είναι μεγαλος ο μπαγασας.........