|
||||
|
||||
![]()
Χαιρετω!Μολις αποκτησα - μου το εδωσε ενας φιλος που το χε ηδη δυο χρονια - το πρωτο μου ενυδρειο και οπως καταλαβαινετε ο ενθουσιασμος ειναι μεγάλος! Καθοτι νέα στο χομπι αυτο οι γνωσεις μου ειναι μηδαμηνες αλλα εχω τη διαθεση να μαθω, και με τη δικη σας συνδρομη, βεβαιως - βεβαιως!
Το ενυδρειο εχει διαστασεις 1,20x40x50 , 240 lt.Εχει εξωτερικο φιλτρο EHEIM 2215 και στο εσωτερικο στο πλαι βλεπω οτι εχει και αλλο ενα φιλτρο( ![]() Εχουμε τοποθετησει 2 λαμπες x 30W . Δεν εχω βαλει φυτα αληθινα, μονο 3-4 υφασματινα και η υπολοιπη διακοσμηση ειναι με ξυλινους κορμους και πετρες. Χθες το γεμισαμε με νερο και προσθεσαμε ετοιμα βακτηρια και βελτιωτικό νερου απο σκευασματα του εμπορίου. Θα ηθελα να σας ρωτησω τι συνδυασμο ψαριων και ποσα προτεινετε να βαλω στο ενυδρειο;;;;! Απο μια ερευνα στο ιντερνετ εχω σκεφτει τα εξης: Platy, Guppy, Ξιφοφορους και Black Molies...Συμφωνειτε ή εχετε να προτεινετε κατι αλλο;! Και πόσα;! Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλη αρχη,ας ελπισουμε. | skalani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-06-07 15:18 |
καλοριζικος..!!!!καλη αρχη..!!!! | klaz | Greek Aquarist's Boards | 16 | 18-04-06 00:34 |
ειναι καλη η τιμη του? | chrisstam | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 29-07-05 09:01 |
Καλη χρονια !!!!!!! | γαυρος | Greek Aquarist's Boards | 13 | 12-01-04 14:44 |