|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα, η αλήθεια είναι οτι είμαι νέος γενικά στα ενυδρεία κα μόλις έστρωσα το πρώτο μου ενυδρείο και το φύτεψα.
Το ενυδρείο μου είναι 40λιτρα και μέσα έχω βάλει: Limnophila Aquatica Hygrophila corymbosa 'Siamensis' Cheratophilum demersum Anubias nana και Cladophora aegagrophila ο φωτισμός που έχω είναι ο εργοστασιακός του Cayman 50 professional που έχω δηλαδή 1 λάμπα 14W Τ8. θα σας παρακαλούσα να μου δώσετε τα φώτα σας γαι το αν είναι επαρκής ο φωτισμός και αν όχι τί να κάνω. Για υπόστρωμα έχω βάλει το Haquoss Bottom τησ Hasse, μου είπε ο πετσοπας οτι αυτό αρκεί και δέν χρειάζετε τίποτε άλλο. Η ερώτηση μου είναι το έχει χρεισημοποιήσει κάποιος άλλος, πρέπει να κάνω κάτι ακόμη ή όχι. Ο πετσοπάς μου έδωσε για λίπασμα το Crypto της tetra και μου είπε να βάζω μισή ταμπλέττα κάθε βδομάδα στις ρίζες, φτάνει ή χρειάζετε και άλλο; CO2 χρειάζομαι ή όχι; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σας και συγνόμη για την ζαλάδα απο τις πολλές μου ερωτήσεις. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στα φυτά .. | crazyio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 28-09-07 22:10 |
Νέος στα ενυδρεία! | Dinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 22-08-07 19:21 |
Καφέ σημάδια πάνω στα φυτά | Liolios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 03-01-06 18:05 |
Νέος στα ενυδρεία που χρειάζεται συμβουλές. | ThDam | Χρυσόψαρα | 5 | 20-09-04 00:40 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |