|
||||
|
||||
![]()
Στο 120λιτρο φυτεμενο που θα φιλοξενισω το ζευγαρι με τα σκαλαρια μου σκεφτομουν να βαλω ενα ζευγαρι απο αυτον τον πλεκο.Εχω χαλικι 1-1,5χιλ και αρκετα πλατυφυλλα φυτα που διαβασα οτι τους αρεσουν.Το τανκ εχει διαστασεις 1Χ30Χ40.
1)σαν ειδος διαβασα πως ειναι φιλησυχο.Υπαρχει περιπτωση να τρωει σκαλαροαυγα? 2)θερμοκρασιες διαβασα οτι ταιριαζουν οπως και ποιοτητα νερου.Θα χει προβλημα με τον εντονο φωτισμο? 3)ετσι οπως ειναι το ακουασκεηπινγκ με περιοριζει στο να μπει ριζα και PVC σωληνας για αναπαραγωγη.Παρολα αυτα διαβασα οτι γεννανε και σε ανοιχτο χωρο Μπορω να το βαλω αυτο το ψαρι η δεν κανει το ενυδρειο?Αν δεν κανει καποιο αλλο ειδος που να μπορω να αναπαραγω σε αυτο το ενυδρειο? Το πλεκο αυτον καθως διαβασα οτι ειναι WC θα τον βαλω μολις ξεμπερδεψω με ph controllers,Co2 κτλ.Εχω 1000λ/ω ονομαστικη ροη(eheim1000) Υποψιν οτι θα μετακινησω εκει και το ζευγαρι ραμιρεζι καθως και σκεφτομαι για κανα κοπαδοψαρο ισως bleeding heart.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rineloricaria, τρώνε άλγη? | Strahos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 15 | 23-06-06 10:12 |