|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια τι κανετε?θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα προβλημα που παρουσιαστηκε.Εδω και 3 ημερες ενας απο τους 7 δισκους μου ειναι συνεχεια κρυμμενος χωρις να τρωει!Οταν με βλεπει ακομα και αν περιφερεται κρυβεται αμεσως.Το ενυδρειο ειναι στρωμμενο εδω και αρκετο καιρο και οι τελευταιες μετρησεις αμμωνιας και νιτρωδων ηταν 0.Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ο δισκος ανασαινει σαν να βηχει,δηλαδη αναπνεει κανονικα και κατα διαστηματα κανει οπως οταν βγαζει την τροφη.Τι μπορει να εχει?Ευχαριστω προκαταβολικα.
------------------------- Δεν πηρα απαντηση δυστυχως.Θα ηθελα αν γνωριζει κατι καποιος η εχει να μου προτεινει οτιδηποτε παρακαλω ας στειλει μηνυμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gogos : 12-09-07 στις 18:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δισκο-απορίες | johnny69 | Δίσκοι | 34 | 05-06-07 00:22 |
Mαυρα στιγματα σε δισκο | kosa11 | Δίσκοι | 31 | 15-12-05 19:12 |
βοηθεια χανω το δισκο μου...... | klaz | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 19-11-05 18:54 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |
προβλημα με r/o | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 24-10-04 02:34 |