|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε ολους! Επιτελους καταφερα να κανω κι εγω μετρησεις. Χρησιμοποιησα πολυτεστ της esha σε stick.
Έχω: PH = 7,4 KH = 6d TH > 14g NO2 = 0 mg/l NO3 = 10 mg/l Θερμοκρασία: 27 Πρεπει να προσεξω κατι σε αυτες τις τιμες? Κάπου έχει και έναν πίνακα μετατροπής od σε oe και od σε CaCO3... Μου χρειάζεται κάπου? Μετρησεις χρειάστηκε να κανω γιατι δεν μπορω να βρω την αιτια για κατι που συμβαίνει. Η αρχη του προβλήματός μου ειναι στο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19202 Πριν 2 μέρες πηρα έναν Labidochromis freibergi, σχετικά μικρού μεγέθους. Όλα πηγαιναν παλι μια χαρα, αλλα το δευτερο βράδυ τον είδα να κολυμπάει ανάποδα!! Με λίγα λόγια πάει και αυτο το ψάρι. Αυτό που αναρωτίεμαι και δεν το εχω βρει ακομα είναι το τι ακριβώς μπορεί να ευθύνεται για τετοιο κολύμπι. Δεν βρέθηκε καμία πληγή, οπότε δεν νομίζω να τον χτύπησε ο άλλος κιχλίδας. Μήπως τώρα με τις μετρήσεις βγαίνει κάποια άκρη? P.S.: Αν το θέμα είναι προσαρμογής λόγω του χρυσόψαρου, ο άλλος κιχλίδας πως επιβιώνει? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έκανα βλακεία!!!! | MiziGr | Ζωοτόκα | 11 | 28-04-07 14:40 |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
Μετρήσεις | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-03-07 19:04 |
Μετρήσεις | npap | Malawi | 11 | 20-12-04 00:33 |