|
||||
|
||||
![]()
μιας και ενας γειτονας μετακομησε , μου '' αφησε'' (50 ευρω μου το αφησε
![]() οταν το πεταφεραμε απο τον 4ο οροφο στο σπιτι μου μεταφερα μαζι αμμο , το 50% του νερου , φιλτρο και θερμαντηρα , + καποιες πετρουλες και 2 ανουβιες......... μολις το εβαλα στο δωματιο μου εβαλα το νερο που ειχα ''σωσει'', και αναπληρωσα το υπολυπο ερο , ερηξα βακτηρηδια κτλ .... τα ψαρια τα πηγα αμεσος στο πετ σοπ καιμετα απο 2 μερες πηρα 2 παμιρεζι...... καθησα 1 ωρα στ πετ σοπ για να βρω σιγουρα αρσ και θηλ..... τωρα , 1 βδομμαδα μετα , επητα απο αλλαγες νερου 40% καθε 2 μερες και ταισμα με διαφορετηκες τροφες , ειχα την πρωτη γεννα χθες το πρωι!!!!! ![]() οταν ξανακοιταξα το ενυδρειο σημεα , ειδα ουριτσες και χαρηκα! ειδα λιγες .... ~15.... ικνοποιητηκο για πρωτη γεννα..... η μονη πορια που εχω ειναι τι εγιναν οι αλλες ουριτσες; εχω ph 7.00 και κανενα αλλο ψαρι στο ενυδρειο.... ξεκινησα καλιεργεια αρτεμιας .... σε ποσες μερες πρεπει να ταισω; ευχαρηστω! Υ.Γ. θα πρεπει να απομακρυνω τα μωρα;...... στην προηγουμενη γεννα που ειχα πριν μηνες ειδα ~10 ουριτσες χωρις να τις απομακρυνω .... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |
γεννα ραμιρεζι | rita | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 34 | 30-05-07 19:04 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |
αααααα ραμιρεζι | ΠΟΠΟ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 96 | 10-01-07 13:45 |
Νεκρο ραμιρεζι | mikenuke | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 26-12-04 21:37 |