|
||||
|
||||
![]()
δεκτον , ας μην καταδικαζουμε συλληβδην ολους ανεξαιρετως τους πετσοπάδες, υπαρχουν και φωτεινες εξαιρεσεις γνωστες σε ολους μας αλλωστε......
Αλλα οταν ανοιγεις ενα πετ-σοπ γνωριζεις εκ των προτερων οτι οι πελατες σου ειναι ανθρωποι που εχουν ενα χομπι, αρα δεν μπορει να εισαι αποκλειστικα εμπορος , αλλα πρεπει να εισαι ταυτοχρονα και συμβουλατορας τους. Αν θες να τους κρατησεις (τους πελατες), εχει καλως. Αν θελεις να τους διωξεις , παλι εχει καλως. Δεν εχεις ομως το δικαιωμα να καταστρεφεις , ειτε κακοβουλα, ειτε λογω ασχετοσυνης, αυτο για το οποιο εκεινοι κοπιασαν να το δημιουργησουνε και να το διατηρησουνε. Ναι , υπαρχουν και ορισμενοι πελατες που επιμενουν να κανουν του κεφαλιου τους και οι οποιοι αν δεν τους πουλησεις εσυ το "προϊον", θα το παρουν απο τον ανταγωνιστη σου (αλλωστε απαγορευεται η "αρνηση πωλησης" απο το νομο). Είναι ομως άλλο πραγμα να ικανοποιεις αυτους τους πελάτες για να μην χασεις την πωληση, και αλλο να οδηγεις εσυ ο ιδιος και αυτους και τους αλλους σε λανθασμενες αγορες για να εισπραξεις λιγα ευρω παραπανω. Πετ σοπ υπαρχουν πλεον πολλα , πωλητες να με καθοδηγησουν σωστα στο χομπι μου , λιγοι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που ζούνε τα ψαράκια μου ; | george | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 31-05-07 17:27 |
SOS.Χάνω τα ψαράκια μου. | christos chr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 28-05-07 15:46 |
Υπάρχουν αυτά τα ψαράκια στην Ελλάδα? | Strahos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 02-04-07 09:02 |
Να ταΐσω τα ψαράκια μου αχινιούς ? | nikman | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 18-08-06 03:49 |
τι είναι τα ψαράκια μου???? | cobaingr | Ζωοτόκα | 6 | 19-11-05 16:34 |