|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας παιδιά,
Έχω ένα ενυδρείο 70 lt. 1 γκαπύνα 1 γκαπύνο 30 μικρά Ξαφνικά η γκαπύνα παρουσίασε κάτι λευκό στην ουρά της. Σιγά σιγά αλλοιώθηκε όλη η ουρά και μου ψόφησε. Στο pet shop δεν μου είπαν τίποτα, έτσι αγόρασα άλλη γκαπύνα.΄( Νομίζαμε από την ηλικία). Μετά από δέκα μέρες, το φαινόμενο άρχισε να παρουσιάζεται και στα μικρά. Ψόφησαν 5-6, πανικοβλήθηκα πήγα σε pet shop και μου έδωσαν general tonic. Την ίδια μέρα που το χρησιμοποίησα έχασα άλλα 10 μικρά. Ο αρσενικός παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα η ουρά του στην άκρη έχει κοκκινίλες. Αναρρώνει ή γίνεται χειρότερη η κατάσταση? Η θηλυκιά (είναι έγκυος) δεν παρουσιάζει κανένα σύμπτωμα. Στις οδηγίες του φαρμάκου αναφέρει επανάληψη της θεραπείας, να την επαναλάβω τώρα αλλάζοντας λίγο νερό ή να περιμένω? Μου έχουν μείνει περίπου 10 μικρά, αλλά 2-3 δεν είναι καλά. Εχω αυξήσει και τη θερμοκρασία στους 28, τα γκαπυ θέλουν 26-28. να την αυξήσω κι άλλο? Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Θα ζήσουν τα υπόλοιπα? Αν γεννήσει η θηλυκιά θα ψοφήσουν και αυτά? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο γκάπυ??? | Neoklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-04-07 22:03 |
Ζευγάρι Γκάπυ | Celda | Ζωοτόκα | 14 | 06-09-05 09:21 |
Μαζεμένα πτερύγια& νωχελικότητα& ανορεξία. | Konstantinos | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 43 | 11-03-05 09:05 |
HELP !!! ’ρρωστα Corydoras aeneus ? | HellRazer | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-08-04 16:17 |
’ρρωστα Cardinal. Παρακαλώ θερμά την βοήθειά σας :( | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 25 | 12-02-03 13:55 |