|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το νάνο-ενυδρείο μου (3,3 λτ.)το είχα δίπλα στο κρεβάτι μου, και κάθε βράδυ παρατηρούσα τις 2 amano μου! Ηταν μεγάλη απόλαυση και το κυριώτερο, με χαλάρωνε πολύ.
Προχθές το βράδυ δεν τις είδα. Σκέφτηκα πως θα "παίζουν" πάλι κρυφτούλι, αλλά τελικά άρχισα να τις ψάχνω ανήσυχη και ... δεν τις βρήκα ποτέ. Είδα το άνοιγμα για το καλώδιο του ενυδρείου εντελώς ανοιχτό (έβαζα ένα κάλημα ) και κατάλαβα πως την κοπάνησαν από εκεί. Έψαξα στο πάτωμα και βρήκα μόνο την 1 κατάξερη, την άλλη δεν μπόρεσα να την βρώ. Σίγουρα στεναχωρέθηκα, αλλά δεν περίμενα να μου κακοφανεί τόσο πολύ, όταν το επόμενο βράδυ, έβλεπα ένα άδειο ενυδρείο. 2 μικρά μικρά πλασματάκια και με στεναχώρισαν τόσο!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο από τζάμι 4 mm | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 11-09-06 10:48 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτογραφίες από το ενυδρείο μου! | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-10-04 12:13 |