|
||||
|
||||
![]()
Το τιγράκι μου από την Κυριακή, πότε πότε κάθεται με τον τρόπο που φαίνεται στις φωτό, τρεμουλιάζοντας όλα τα πτερίγιά του.
Δυστυχώς ακόμα δεν κάνω μετρήσεις για να σας δώσω στοιχεία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το έχω 3 μήνες, είναι πολύ κινητικό και λαίμαργο, ακόμα και τώρα που κάνει ... κατακόρυφο, δεν έχω άλλο τιγράκι μέσα στο ενυδρείο, που είναι 100 λτ. Ρωτάω μήπως η συμπεριφορά αυτή είναι χαρακτηρηστική κάποιας ασθένειας. Τι λέτε;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλμπίνο τιγράκι άρρωστο? | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 11-02-07 20:25 |
gourami άρρωστο; | ψαρια και ψαρια | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-12-06 09:49 |
opaline gourami άρρωστο? | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 28 | 04-11-06 11:13 |
άρρωστο gurami? | ononos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 20-09-06 17:27 |
dwarf gourami άρρωστο | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 25-01-06 18:00 |