|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου lasal αν και έχω να προσθέσω κάτι...
Πέρα από τη κουλτούρα του που σίγουρα παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο, μη ξεχνάμε πως ό,τι φτιάχνει έχει υψηλό κόστος και, σίγουρα όταν οραματίζεται κάτι διαθέτει τα κατάλληλα πράγματα για να το πραγματοποιήσει. Τι θέλω να πω? Είναι απλό, για παράδειγμα φτιάχνοντας ένα ενυδρείο θέλει ένα ξύλο που να πλησιάζει κατα πολύ την ιδέα του, διαθέτει 100000 χιλιάδες κομμάτια ξύλα ![]() ![]() Σε καμία περίπτωση δε τον υποβιβάζω ούτε υποτιμάω το ταλέντο και τη δουλειά του γιατί σίγουρα όλα αυτά που κάνει δε τα κάνει ο καθένας, νομίζω όμως πως και αυτό που λέω παίζει σημαντικό παράγοντα στις δημιουργίες του! Σαν φωτογράφος δε το συζητώ, όσες φωτογραφίες του έχω δει είναι κορυφαίες και πέρνουν 11 με άρριστα το 10... Ότι και να λέμε είναι κορυφαίος anyway... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο φυτεμενου ενυδρειου απο τον Takashi Amano | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 20-04-06 12:19 |
amano vs microsorum....συμβουλες please | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 11-04-06 14:41 |
Πως τα καταφέρνει ο Amano ? | Isidoros | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 09-06-05 23:35 |
Γαριδούλα amano σε ενδιαφέρουσα ???? Και τώρα ??? | Μάγγος Θωμάς | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 20-04-05 22:57 |