|
||||
|
||||
![]()
Δε θα σου πω για τα χαλίκια και τις πέτρες. περί ορέξεως... Αφού σου αρέσουν.
Για τις μετρήσεις θα δείξουν οι επόμενες... Για την αεραντλία δεν έχω άποψη αλλά από όσα διάβασα εδώ και αλλού μάλλον κάνει κακό σε σχέση με το CO2. Αυτά που θέλω να σε ρωτήσω γιατί μου έκανε εντύπωση είναι δύο πράγματα. Πρώτον σχετικά με τη βάση; Τι ακριβώς είναι αυτά κάτω από το ενυδρείο; Δε ξέρω γιατί αλλά μόλις τα είδα με άγχωσε... Δεν είναι πολύ μικρά δύο κολωνάκια - ντουλαπάκια για τόσο βάρος; Και στη μέση το κενό; Είναι σταθερό όλο το σύστημα; μπορεί να ακουστώ κασάνδρα αλλά σκέψου και την περίπτωση ενός σεισμού ο οποίος θα πάει και θα φέρει όλο αυτό το βάρος πάνω στις δύο μικρές κολωνίτσες. Δε ξέρω... κάτι δε μου πάει. Τα φίλτρα είναι μέσα στο δεξί ντουλάπι ή έξω δίπλα; Δεύτερη ερώτηση. Το καλοριφέρ δίπλα μήπως επηρεάζει τη θερμοκρασία; Την έχεις ελέγξει όταν καίει στο φουλ; Μου κάνει εντύπωση γιατί σχεδόν ακουμπάνε... Τέλος νομίζω πως κάπως πρέπει να βολέψεις το πολύμπριζο και τα καλώδια αριστερά του ενυδρείου. Δεν είναι λιγάκι τεντωμένο το ένα; Δεν είναι λιγάκι επικίνδυνο να τα παρασύρει κάποιος ή να πέσουν νερά πάνω τους; Όπως κατάλαβες είμαι λιγάκι τρελαμένος με την ασφάλεια... Καλόπιστα και με καλή διάθεση Κώστας
|