|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Με μεγαλη χαρα σας παρουσιαζω τον αγαπητο Pritani, που επιτελους πηρε τη θεση που του αξιζει στο πανθεον των Moderator!!!!
![]() ![]() ![]() Εγινε συντονιστης στην κατηγορια των Δισκων, μια κατηγορια την οποια πιστεψτε με, αλλωστε θα το εχετε καταλαβει και εσεις, γνωριζει πολυ καλα...αλλωστε το σπιτι του τεινει να μοιαζει με εργαστηριο. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 08-03-07 στις 09:40 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pritanis.... The real discus breeder.... | Pritanis | Δίσκοι | 48 | 28-11-07 15:00 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |