Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Άλλα ζώα

Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #11  
Παλιά 23-02-07, 01:44
Το avatar του χρήστη heiko27
heiko27 Ο χρήστης heiko27 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 14-06-2006
Περιοχή: Γαλατσι
Μηνύματα: 125
Προεπιλογή

Αρχικά για να σου απαντήσω στην τελευταία σου απορία το καλύτερο θα ήταν να τα αποκτήσεις είτε μαζί ή να αποκτήσεις πρώτη την γάτα .
Παμε όμως στα ποιο σημαντικά .
Σου αρέσει λες η συγκεκριμένη ράτσα .Σου αρέσει οπτικά ή γνωρίζεις τον χαρακτήρα άρα και της απαίτησης της ράτσας και πιστεύεις ότι σου κάνει και ότι μπορείς να ανταποκριθείς ;
Δεμένος σκύλος , σκύλος στην αυλή όλη μέρα , σκύλος στο χωράφι , είναι η βάση της καταστροφής του χαρακτήρα ενός σκυλού αλλά και πιθανή αιτία θανάτου από φόλα όπως Ίδη ειπώθηκε .
Κόστος : Σε ένα pet shop θα βρεις από μέση τιμή έως σχετικά ακριβή . Σε ένα εκτροφέα θα βρεις από σχετικά ακριβή έως και αρκετά υψηλή . Από ένα ιδιώτη θα βρεις από μέση τιμή έως αρκετά χαμηλή .
Τα παραπάνω έχουν διάφορες παραμέτρους αρχικά ο εκτροφέας είναι αυτός που σου εγκυαται την θεωρητικά υψηλή ποιότητα σε όλα , δηλαδή έχουν επιλέγει από έναν έμπειρο άνθρωπο που παρακολουθηθεί αλλά και ζευγαρώνει πολλά χρόνια την συγκεκριμένη ράτσα δυο καλά και αντιπροσωπευτικά δείγματα της φυλής . έχει ακολουθήσει όλα τα σωστά βήματα της σωστής εκτροφής , ανατροφής και εκπαίδευσης των κουταβιών . Τα έχει δηλώσει στον ΚΟΕ ( Κυνολογικος Ομιλος Ελλαδος ) βάση των κανονισμών και έχει ελεγχθεί για αυτό .
Ο ιδιώτης είναι μια περίπτωση που θέλει ψάξιμο . Συνήθως έχει τον ένα από τους δυο γονείς σπάνια και τους δυο πράγμα το οποίο δεν σου επιτρέπει εύκολα να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη . Αλλά ποτέ δεν είσαι 100 % σίγουρος διότι πρέπει να αρκεστείς σε αυτά που σου λεει κάποιος ο οποίος μέχρι πριν λίγο δεν γνώριζες .
Κατά τα αλλά είναι φτηνός .
Το Pet shop είναι ότι χειρότερο υπάρχει πολλά ζώα στοιβαγμένα όλα μαζί από διάφορες χώρες των Βαλκανίων με διάφορες ασθένειες από πλήρως αμφίβολους γονείς και συνήθως μη αντιπροσωπεύτηκα δείγματα της φυλής όχι ότι αυτό τα κάνει λιγότερο καλά σκυλιά αλλά σε αρκετά μεγάλο ποσοστό θα εμφανιστούν προβλήματα μη αναστρέψιμα όταν πλέον θα έχεις δεθεί με το ζώο και δεν πρόκειται να ασχοληθείς με το κατάστημα που το αγόρασες .
Το μόνο “ καλό “ είναι ότι σε λίγα pet shop εάν ένα σκυλάκι πεθάνει σχετικά σύντομα από την ημέρα που το αγόρασες θα φροντίσουν να στο αντικαταστήσουν , κάτι το οποίο ένας εκτροφέας που θέλει να σέβεται τον εαυτό του θα το κάνει .
Ελπίζω να καταφέρεις να διαβάσεις όλο αυτό το τέρας και ελπίζω να κατάφερα να σε βοηθήσω και όχι να σε μπερδέψω . Μιας και πιστεύω ότι ο σκύλος είναι μια τεραστία ευθύνη καλό θα ήταν πριν κανείς κάποια κίνηση να αρχίσεις όπως λες το διάβασμα και αφού μάθεις της απαίτησης που έχει η ράτσα η οποία σου αρέσει και είσαι σίγουρη ότι μπορείς να αντεπεξέλθεις τότε βλέπεις από που θα πάρεις σκύλο .
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συντήρηση "Μεγάλου" Ενυδρείου jstiva Αρχάριοι γλυκού νερού 17 04-01-07 22:22
Ερώτηση.... parrot Γλυκό νερό - Γενικά 8 17-11-06 10:19
Ερώτηση... @Dimitris Θαλασσινό νερό - Γενικά 3 07-02-05 22:39
ερώτηση sakis345 Γλυκό νερό - Γενικά 3 31-01-05 01:55
Ερώτηση! x-nos Θαλασσινό νερό - Γενικά 33 06-05-04 18:01

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:25.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,10010 seconds with 14 queries