|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα ,
Έχοντας περιορισμένη εμπειρία με ένα ενυδρείο 30 λτ (2-3 χρυσόψαρα) ,αποφάσισα να `μπλέξω` λίγο ακόμα , γιαυτό και αγόρασα ένα 180 ΛΤ το οποίο θα είναι αφοσιωμένο στις Αφρικάνικες κιχλίδες. Κράτησα το ενυδρείο μόνο με νερό για περίπου 8-9 ημέρες. Την ένατη έβαλα τα πρώτα ψάρια 2 Paracyprichromis nigripinnis και 2 τα οποία δεν έχω καταφέρει να βρώ την ονομασία τους (καφέ με πορτοκαλί περίγραμμα) . Και τα τέσσερα είναι μικρά σε ηλικία και μέγεθος. Την εντέκατη ημέρα μου έφερε ένας φίλος 2Paralabidochromis chromogynos τα οποία είναι και αρκετά μεγαλύτερα . Εδώ αρχίζει το θέμα μου διότι ενώ τα επίπεδα της αμμωνίας ήταν ελάχιστα με την εισαγωγή των δύο μεγαλύτερων ψαριών πήγε στο 1 . Τα επίπεδα Nitrites / Nitrates είναι ακόμα στο 0. Υποπτεύομαι ότι βιάστηκα να βάλω τα ψάρια στο νερό και ο κύκλος δεν έχει ολοκληρωθεί. Ποιά τα επόμενα βήματα???? Ευχαριστώ
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτήσεις ενός νέου χομπίστα | harilaos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 16-11-06 09:51 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |
Ποιά είναι η βέλτιστη διαδικασία κατασκευής ενός ενυδρείου με κόντρες; | olyon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 18-03-06 19:00 |
Η ιστορία ενός Oscar.. | soulmate | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 21-05-04 00:10 |