|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
![]() leonm, Ok,θα την φροντίσω για κανα μήνα και θα βγάζω φωτό στο ενδιάμεσο μπας και βγάλουμε άκρη... Access, Θα προσπαθήσω επίσης να δω τα φύλλα της σε ένα μηχάνημα που μεγενθύνει 30Χ για να είμαστε σίγουροι,μια και από οτι είδα στο aquamoss πράγματι τα φύλλα τους έχουν διαφορά στο σχήμα(σε ευχαριστώ πολύ Έυα που το πρόσεξες ![]() Αν και εσένα είναι διατεταγμένα στο πλάι,τότε έχω μια ελπίδα... crazyio, Ο pleco σου μου φαίνεται πως θα είναι πανέμορφος ![]() Το καταλαβαίνο αυτό σχετικά με το καθάρισμα του φίλτρου,είναι κουραστικό... Εμένα να δεις τι βγάζει τα φίλτρα... ![]() ![]() lasal, Τι εννοείς φωτό μάκρο της προκοπής;Σαν αυτές που έχει στο Aquamoss;Μέσα ή έξω από το νερό να είναι η moss; Η moss αυτή είναι αγορασμένη πάνω σε ξύλο και είναι της Tropica...Οπότε μπορούμε να αποκλείσουμε την erect moss σωστά;Ρώτησα την Tropica με email και μου είπε πως πουλάνε μόνο Java και Christmas moss και μόνο αυτές δένουν σε ξύλο...
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
moss | leonm | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 23-10-06 14:25 |
Java moss | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-05-06 21:36 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
java moss | faxkosit | Malawi | 6 | 23-05-05 20:04 |
java moss | griffin_23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 20-01-04 02:08 |