#9
|
|||
|
|||
![]()
Να και κάτι που είχα ξεχάσει τελείως.
Πριν περίπου 10 χρόνια είχα κάνει μία δοκιμή με κορμό από αμπέλι. Ένας φίλος μου είχε πει την εξής διαδικασία. Βράσιμο για καμιά ώρα και μετά ψήσιμο στο φούρνο για 4-5 ώρες στους 100-120 C. Μούλιασμα σε νερό για καμιά εβδομάδα με αλλαγές νερού κάθε μέρα. Απ' ότι θυμάμαι είχα τον κορμό στο ενυδρείο για πάνω από ένα χρόνο χωρίς πρόβλημα. Μετά απλά έβαλα κάτι άλλο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναμμα και σβήσιμο των λαμπων στο ενυδρείο | Carebean pirate | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-09-06 13:40 |
Ζάχαρη και μαγιά στο ενυδρείο. | Juan | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 10-03-06 01:17 |
Κλαδιά δέντρων από ποτάμι; | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-03 11:43 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-08-03 21:52 |