|
||||
|
||||
![]()
Αγορασα το παραπανω ηλεκτρονικο ballast για το reekακι μου.
Ειναι ενα κομψο και ελαφρυ κουτακι που μπορει να τοποθετηθει μεχρι και 3 μετρα μακρια απο το φωτιστικο χωρις απωλειες.Ειναι αθορυβο και αναπτυσσει λογικες θερμοκρασιες.Η λαμπα ξεκινα πιο στρωτα και γενικα ειμαι πολυ πιο ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα . Οποιος θελει να διαβασει καποια απο τα πλεονεκτηματα των ηλεκτρονικων ΜΗ Ballast σε σχεση με τα μαγνητικα , μπορει να ριξει μια ματια σε αυτο το ενδιαφερον , κατα τη γνωμη μου , λινκ : http://www.uppco.com/business/eba_55.asp Το δικο μου δεν ειναι dimmable ή τουλαχιστον δεν εχω δει να αναφερεται ως τετοιο. Αγοραστηκε απο τον Κοντορηγα στον Ν. Κοσμο ο οποιος το εφερε σε πραγματικα ασυναγωνιστη τιμη (60 ευρω).Η συνδεσμολογια ειναι τοσο απλη που την εκανα μονος μου ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηλεκτρονικο ballast | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-11-06 23:02 |
Ηλεκτρονικο Θερμομετρο | koulio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 03-11-05 22:13 |
osram | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 04-10-05 16:28 |
Ηλεκτρονικο Phμετρο-Καλιμπραρισμα.. | TAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 10-01-04 01:43 |
osram | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:49 |