|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 170χ50χ68ύψος Όγκος: 578 λίτρα (καθαρά 500 λίτρα) Κατηγορία: Βιοτοπικό με Δίσκους. Φυτά: Sagittaria Subulata EchinodorusRedSpecial EchinodorusBleheri EchinodorusOzelotgreen EchinodorusOriental Echinodorus Macrophyllus Echinodorus Cordifolius ssp. fluitans Ψάρια / Άλλαείδη: 3 Flash Pleco panagolus sp.L204 1 White Diamond Discus 2 Cobalt Blue Discus 1 Rainbow Discus 1 Leopard Discus 2 Red Pigeon Blood Discus 2 Red Solid Fire Discus 1 Blue Diamond Discus 2 Blue Snake Skin Discus 6 Corydoras Aeneus Bronze 6 Corydoras Aeneus Albino 6 Corydoras Sterbai 6 Corydoras Panda iΔιακοσμητικά υλικά: (Χαλίκι, ξύλα κλπ) Ψιλό χαλαζιακό χαλίκι. 9Mopani 7Mangrove 5jati Φόντο: Backwall rock της Juwell. Φωτισμός: 2χ54watt T5 PlantsPro, 1x58wattFreshwater, 1x58watt Original Tropical. Διάρκειαφωτισμού: 11ώρεςμεχρονοδιακόπτες. Φιλτράρισμα: 2xφίλτρα externalFluval 404(Βιολογικό, μηχανικό) Θερμοστάτης: 1 x250W Jager Λίπανση: Seachem. Παροχή CO2: CO2 μπουκάλα 4λίτρων – PH controller Hanna. Παράμετροι pH: 6,8 Σκληρότητα (GH): 8 Ανθρακική σκληρότητα (KH): 6 Νιτρώδη (NO2): 0 Νιτρικά (NO3): 10~20 Αλλαγές νερού: Κάθε 10 μέρες το 40%. Θερμοκρασία: 28,50 Cμε ηλεκτρονικό θερμόμετρο. Άλλες πληροφορίες: Αεραντλία της Schego WS2. Απο συνθηκες νερου η μονη διαφορα που εχω στις αλλαγες νερου ειναι στο PH που ανεβαινει στο 7,1.Σκληροτητες ειναι ιδιες. Καλη Χρονια σε ολους! Οριστε και οι φωτογραφιες!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 15-03-07 στις 13:59 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου | Venestus13 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 10-08-06 09:20 |
Παρουσίαση του ενυδρείου μου... επιτέλους!!! | Theokyr | Δίσκοι | 11 | 23-10-05 18:16 |