|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο!
'Ομορφο και μου αρέσει και η υπερχύλιση σου αρκετά, κάνει θόρυβο, γιατί λέω να στήσω και εγώ τέτοιτες σε άλλο ενυδρείο μου? Λοιπόν να πω και τις κακίες μου, γιατί δεν θα μου παει καλα το απόγευμα εε? Θα έβαζα περισσότερη πέτρα, θα επανεξέταζα τα pimelodus pictus αφού θέλουν αρκετά χαμηλώτερο pH από ότι οι κιχλίδες, και τέλος, τα cyrtocara moori δεν είναι φυτοφάγα όπως τα labidochromis οπότε θα πρέπει να κάνεις κάτι με την διατροφή και των δύο. Σε γενικές γραμμές, είμαι κατα τις συνύπαρξης των δύο ειδών (Herbivores/Carnivores) γιατί δεν μπορεί κανείς να τα ταΐσει ποτέ σωστά 100%. Δεν θα πεθάνει και κανένας αν δεν αλλάξεις τίποτα από αυτά που παρατηρώ, απλά η βέλτιστη κατάσταση θα ήταν να διορθώσεις κάποια από αυτά... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κιχλιδες | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-09-06 09:48 |
Αρθρο για κιχλιδες λιμνης malawi | panos73 | Malawi | 10 | 26-05-06 23:11 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |
κιχλιδες! | antonis | Malawi | 11 | 05-12-03 00:51 |
ΚΙΧΛΙΔΕΣ Η ΟΧΙ??? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 23-12-02 15:37 |