Τα πραγματα πανε πολυ καλα

Οι τεσσερις εχουν ποια ηρεμισει παρα πολυ και εχουν σταματησει να με φοβουνται οταν με βλεπουν ακομη και οταν κινουμαι!!!
Ο τρομαγμενος ειναι ακομα στην γωνια του αλλα πολυ ποιο θαρετος και σταματησε να κοιταει το τζαμι αλλα προς τα μεσα. Παραλληλα οταν πηγαινω για ταισμα ερχετε κι αυτος κατευθειαν ενω πριν ετρωγε αλλα προσεχε να μην απομακρινετε απο την γωνια του.
Το κακο ειναι πως χαθηκαν τα μωρα των Κριβενσις. Προσεξα παρα πολυ μην παω κοντα το λαστιχο στην αλλαγη νερου αλλα ενω ειμαι σιγουρος οτι δεν τα τραβηξα εχω δυο μερες να τα δω και τα krib σταματησαν να ειναι επιθετικα με τα αλλα ψαρια. Παντως λεω να τα δωσω (αν και μου αρεσουνε πολυ και ενθουσιαστικα οταν γεννησαν) αφου ειχα ανχωθει πως θα επιανα ολα τα μικρα μεσα στα φυτα χωρις να ανησυχήσω τους δισκους παλι....
Καρδια μου ειπε ο χασαπης θα ειναι γυρω στα 2 κιλα. Αν θελει κανεις να την μοιραστουμε ας μου πει να του την δωσω γιατι θα την πεταξω την μιση (θα πρεπει να τα πεταξω ολα απο την καταψυξη και να εχω μονο το φαγητο για τους δισκους

)
Θα την καθαρισει απο νευρα κτλ. και με ρωτησε αν θελω να την κανει σαν κυμα! Να την κανει ή ειναι καλυτερο να την κανω εγω στο μπλεντερ?
Καλο μεσημερι σε ολους,
Δημητρης.