|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ενυδρείο πριν το αγοράσω.
Όσοι το έχουν ήδη, ή όσοι μπορούν να πουν μια γνώμη για το συγκεκριμένο, ας μου δώσουν τα φώτα τους. Θα ήθελα να μου πείτε αν είναι πρακτικό για τον χομπίστα και τα ψάρια, αν οι 2 λάμπες των 18 watt επαρκούν σε φως, αν είναι γερή η κατασκευή και γενικώς αν το μετάνιωσαν ή έμειναν ικανοποιημένοι που το αγόρασαν. Τα ψάρια που θα μπουν είναι μάλλον ζωοτόκα. Πάντως εκ πρώτης όψεως μου φαίνεται λίγο μικρό για τα λίτρα που λένε ότι έχει, αλλά το αμέσως επόμενο το 350, είναι απλησίαστο στην τιμή εδώ στην ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ. Η γνώμη σας θα με βοηθήσει πολύ. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγές νερού-Διευκρινιστική ερώτηση | Μάνος Καλονόμος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 02-09-05 08:40 |
Ερώτηση για ζευγάρωμα scalare | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 18-12-02 21:25 |
Πιράνχας, Pacus, big fish...... | newfish | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 0 | 13-12-02 23:02 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |