|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον επειδη προσπαθω να κανω ενα φυτεμενο ενυδρειο, θελω να μου δωσετε συμβουλες ως προς την τοποθετηση των φυτων..
περα απο το οτι τα ψηλα πανε πισω, τα χαμηλα πανε μπροστα...και εκτος απο της ιδιομορφιες των φυτων, δηλ ξερω οτι το καθε φυτο εχει αλλες αναγκες σε φως, οποτε θα πρεπει να τοποθετηθει με τετοιο τροπο αναλογο του φωτος.. πχ, ας πουμε οτι εχω ενα συγκεκριμενο φυτο, να βαλω σε πολλα σημεια διαφορετικα ή σε καθε σημειο να εχω ενα συγκεκριμενο ειδος.. υπαρχουν αλλοι κανονες..? ή ειναι θεμα γουστου δικου μου και μονο... καποιο site? ή καποια συμβουλη απο την εμπειρια σας.. ευχαριστω εκ των προτερων..
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνωριση φυτων | epistimon | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 10-01-06 22:54 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΥΤΩΝ | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 24-01-03 12:01 |
EΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ "ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ" ΦΥΤΩΝ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:59 |