|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε kastmaniac σε ευχαριστω ηταν πολυτιμη η αυτη η απαντηση.Εχω βαλει 2 λιτρα Siporax απλα επειδη το σαμπ εχει πολλα λιτρα χωρο, εβαλα αναγκαστηκα πιο φτηνο μακαρονι για να το τιγκαρω και εξαιρετικα πορωδη οπως λες.Ελπιζω να μην εχω προβληματα.Καθε αλλη γνωμη σας παιδες θα βοηθησει πολυ,στο συγκεκριμενο θεμα!Ευχαριστω και παλι
Υ.Γ. Ο χωρος του σαμπ για το μακαρονι ειναι περιμπου 15 λιτρα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι σκληροτητας | panos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-01-06 14:42 |
περι φιλτραρισματος | ksaderfos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-04 19:54 |
ΕΡΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙ PUFFER | TAN | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 13 | 02-09-03 18:42 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |