|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#4
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικη,αλλα αυτο που ξερω οτι κανονικα το ''μακαρονι'' ειναι απο τα υλικα τα οποια δεν τα αλλαζουμε,και δεν παθαινουν τιποτα στη παροδο του χρονου....αν πιστευετε οτι ειμαι λαθος,παρακαλω διορθωστε με....
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περι σκληροτητας | panos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-01-06 14:42 |
περι φιλτραρισματος | ksaderfos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-10-04 19:54 |
ΕΡΩΤΙΣΗ ΠΕΡΙ PUFFER | TAN | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 13 | 02-09-03 18:42 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |