|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Θέλω να σας γράψω για μία εμπειρία που είχα σήμερα σχετικά με έναν SAE. [Αλήθεια επειδή πολύς λόγος γίνεται περι true & false SAE, όποιος μπορεί να αναγνωρίσει από τις photos ας μου πει τι είναι..!] Λοιπόν, βγάζω που λέτε με απόχη από το ενυδρειάκι μου τους 2 SAE και τα 2 Sterbai που έχω, τα βάζω σε ένα κουβά με νερό από το tank και τα αφήνω έτσι για κανά μησάωρο (μέχρι να τελειώσω μία αλλαγή νερού). Τα ψαράκια τα έβαλα στον κουβά γιατί είχα σκοπό να τα μεταφέρω σε άλλο ενυδρείο. Προσέξτε παρακαλώ στη photo τη στάθμη του νερού μέσα στον κουβά όπου τα είχα. Ε, λοιπόν ο ένας SAE...πήδηξε έξω από τον κουβά ![]() ![]() ![]() ![]() Εντάξει είχα διαβάσει σε άρθρο της Αγγελικής Βαρβαρέσου στο περιοδικό του συλλόγου (τεύχος 4) ότι είναι πολύ καλοί άλτες...αλλά τοοοσοοοο πολύ??!! Ξαναλέω, προσέξτε τη στάθμη του νερού στον κουβά.. Για την ιστορία να πω ότι ταράχτηκα τόσο πολύ που πήρα μία απόχη την έβαλα δίπλα του κ με το δάχτυλό μου τον έσπρωξα μέσα σε αυτή. Δε ξέρω αν έτσι έπρεπε να κάνω αλλά, τι να πω, δε μου είχε ξανατύχει...
|