|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Αποστολη εγω θα εβγαζα το εσωτ. φιλτρο του ΡΙΟ αρχικα ...
Απο εκει και περα : 1) Φιλτρα : ενα μεγαλο ΕΗΕΙΜ (πχ 2217) για χημικο/μηχανικο πανω στο οποιο θα κοτσαρει ενα -βιολογικο- φιλτρο αμμου (ενα για 700 λιτρα ενυδρειο) : κοστος περι τα 220-250 ευρω 2) Ενα σκιμερ : καλυτερα κρεμαστο στην πλατη ωστε να μην φαινεται μεσα στο ενυδρειο .Ενα deltec mce 600 θα ηταν καλο (αν και οριακο) για τα λιτρα αυτα .Κοστος : 220 ευρω 3) Κυκλοφορια : πονεμενη υποθεση ....αν υπαρχουν λεφτα , κατευθειαν 15χ/20χ τα λιτρα του ενυδρειου . Εγω για το νεο μου ενυδρειο περιμενω να κυκλοφορησουν στην αγορα αυτοι : http://www.shopsolution.nl/shop/home...nanostream6025 .Εχουν λογικο κοστος και πολυ χαμηλη καταναλωση σε ρευμα. Στην περιπτωση του φιλου σου , θα χρειαζοντουσαν 3-4 τετοιοι ...κοστος 160-200 ευρω. 4) Ο βραχος θεωρειται πλεον εξοπλισμος : 30 κιλα live rock για αρχη στην τιμη των 270 ευρω τουλαχιστον (απο Ελλαδα) 5)Αραγωνιτης . Ο απλος ,ψοφιος τουλαχιστον 120-150 ευρω για 400 λιτρα. 6) Ενα ρεφρακτομετρο : κοστος 60 ευρω. 7) αλατι και καποια τεστ. 8/ Αλλες λαμπες . Εγω εβαλα 2 Sylvania aquastar 10.000 και το φως τους για fish only ειναι ωραιο. Τι ψαρια σκεφτεται να βαλει ο φιλος σου ? Κοινωνικο ενυδρειο ή agressive tank? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SALT WATER FISH NAMES | nkarvounis | Mη Reefsafe | 2 | 27-12-02 03:31 |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |
Fish Atlas on line | Tolis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 0 | 10-12-02 18:37 |