|
Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Ποιά είναι τα ιδανικότερα ψάρια για την δεξαμένη μου και ποιές απαιτήσεις έχουν? |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα σε όλους τους κρυονεράδες..!!
![]() ![]() εχω εδω και ενα χρόνο ενα ενυδρείο με κόι.. Το ξέρω οτι δεν είναι ο καταληλότερος χώρος για ενα κόι αλλα δεν ηταν επιλογή μου αφου μου τα έφεραν δώρο..και τωρα τα αγαπησα τα σκασμενα..παντως προς το παρόν κολυμπουν ανετα..τωρα για το μέλλον ξερω οτι πρεπει να βρω μια άλλη λύση.. να μερικες φωτο.. ![]() ![]() ![]() ![]() περιμένω απόψεις... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |